Inbraakpreventie

Wanneer een woning, bedrijfspand of een hele woonwijk voorzien moet worden van inbraakwerend beslag bent u bij ons aan het juiste adres.

 

PKVW

Mathijssen Aluminium Service B.V. werkt volgens Politiekeurmerk Veilig Wonen®, dat betekent gegarandeerd een hoge mate van veiligheid en bedieningsgemak. Voor alle inbraakwerend hang- en sluitwerk op ramen en deuren kunnen wij uw project uitvoeren. Is het voor een particuliere woning of een hele woonwijk, wij adviseren u graag. Desnoods kunnen wij het totale pakket, hang- en sluitwerk, verlichting en rookmelders voor u verzorgen.

 

 Politie Keurmerk Veilig Wonen

 

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is er voor iedereen. Of u nu eigenaar of huurder bent van een bestaande woning of een nieuw te bouwen huis of appartement. U kunt inbrekers vóór zijn door uw woning aan te passen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit betekent bijvoorbeeld dat uw ramen en deuren zijn aangepast zodat de sloten van uw voordeur en ramen minder makkelijk te forceren zijn. Maar ook door het nemen van bepaalde maatregelen voorkomt u inbraak. Denk aan de deuren ’s nachts op slot doen, alert met uw sleutels omgaan, ramen sluiten terwijl u slaapt, afspraken met buren maken etc. Met andere woorden door al deze maatregelen voelt u zich weer veilig in uw eigen huis.

 

Aanpassingen aan uw huis

Als u in aanmerking wilt komen voor het Certificaat Veilige Woning van het Politiekeurmerk Veilig Wonen, dan moet uw woning voldoen aan een aantal eisen. Eisen aan hang- en sluitwerk, deuren en ramen, verlichting en zicht, brandveiligheid. Veilig wonen is ook een kwestie van bewust wonen. De beste sloten helpen niet als u ze niet gebruikt of als u weggaat en een raam openlaat. Het is daarom belangrijk dat u ook veilig handelt. Dit betekent bijvoorbeeld een aantal lampen ’s avonds laten branden wanneer u niet thuis bent, uw sleutels niet onder de deurmat verstoppen, waardevolle bezittingen met extra aandacht een locatie toekennen etc.

 

Neem nu contact met ons op voor meer informatie of een vraag naar een eerste interventie of een vrijblijvende offerte.

 

De beveiliging van uw deuren is misschien niet voldoende om een inbreker effectief tegen te houden. Zorg zeker dat al uw buitendeuren voorzien zijn van sloten met het SKG keurmerk. Hebben al uw deuren drie dievenklauwen per deur? Uw bezit en privacy zijn het beschermen waard.

 

SKG sterren op hang & sluitwerk

Een goed beveiligde woning begint met goed hang- en sluitwerk. Betrouwbare sloten herkent u aan het SKG keurmerk®. Dit keurmerk wordt toegekend als hang- en sluitwerk aan de technische eisen van het SKG certificeerings systeem voldoet. SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Bij iedere slotenmaker kunt u sloten krijgen met het SKG keurmerk.

 

SKG keurmerken