Over MAS

De specialist op het gebied in het herstellen en repareren van uw ramen, deuren en schuifpuien. Opgericht in 1993 met jarenlange ervaring en know-how van hoofdzakelijk aluminium, maar ook kunststof en hout.

 

Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor het laten aanbrengen, volgens de normen van Politiekeurmerk Veilig Wonen
anti-inbraakvoorzieningen. En tevens voor eenmalig onderhoud of het afsluiten van een periodiek onderhoudscontract.

 

Ook reviseren wij ventilatieroosters van alle bekende merken. Beter voor het milieu en bovendien kostenbesparend voor de klant.

 

Daarnaast kunnen we dankzij onze specialisatie bijna altijd en overal het juiste glas vervangen.

 

Door de jaren heen uitgegroeid voor het leveren van de beste service op kozijngebied van Zuidwest-Nederland en noordelijk België aan particulieren, bedrijven, aannemers, woningbouwverenigingen, beheerkantoren, VvE’s, groothandels en collega-bedrijven.

 

Mathijssen Aluminium Service B.V. is een dochteronderneming van Mathijssen Aluminium Service Holding B.V. Hieronder valt ook Aluminium Bouw Sprundel B.V. die de productie van aluminium kozijnen uitvoert, en Simec-Onderhoud B.V. Zodoende hebben we alles in eigen beheer wat uitmondt in een goede en gestroomlijnde uitvoering van het begin tot het einde.

 

Bij Simec-onderhoud B.V. kunt u terecht voor alle reparaties, vragen en of leveringen van Simec onderdelen.

 

Tevens heeft u de mogelijkheid om eenvoudig online onderdelen te bestellen, en reparaties te melden.

 

Mathijssen Aluminium Service B.V. is met PKVW en VCA gecertificeerd.
MAS logo groot (lichter blauw)